Bedrijven

Stoelmassages op de werkvloer

Wilt u ook werknemers die met plezier naar hun werk gaan? Daar kan ik aan bijdragen! Want als bedrijf, festival of organisatie kunt u mij inhuren, ik zal dan stoelmassages ter plekke verzorgen. De positieve effecten van een stoelmassage op een rijtje:

  • Hoger concentratievermogen
  • Verlichting van bijv. R.S.I. en nek- schouder klachten
  • Stress reducerend
  • Energie opwekkend
  • Meer plezier in je werk

Een massage op de massagestoel duurt 20 minuten. De gebieden die goed te behandelen zijn op een massagestoel zijn; hoofd, nek, schouders, armen, handen, en de rug. Naast dat het stress reducerend werkt kan ik ook ter plekke klachten behandelen die vaak voorkomen bij een zittend beroep. Een stoelmassage van Lekker Los werkt dus zowel klacht reducerend als preventief. Interesse? Neem contact met mij op en dan kom ik langs voor een proefmassage!

 

Bedrijfs-stoelmassage van Praktijk Lekker Los.

Ook goed om te weten: Er is fiscaal voordeel voor bedrijven die stoelmassages afnemen door de nihilwaardering. Stoelmassages vallen onder de zelfde zaken als de veiligheidsbril, de medische keuring of een arbeidsgeneeskundig onderzoek. U kunt daardoor de kosten van de massages volledig en onbeperkt opvoeren als bedrijfskosten.
Prijs is op aanvraag i.v.m. reiskosten en het aantal massages.
Voor meer informatie, neem gerust contact met mij op.