Recensies

Als je een recensie wilt schrijven dan kan dat hier …….Alvast bedankt!


S. Van de Ven

Bij Jorris een periode IFS gedaan, heel interessant en leerzaam. Hij creëert een veilige, vriendelijke sfeer om samen de herkomst van patronen te identificeren en ze te laten integreren.


Hilde Kemker

Fijne masseur, voelt goed aan wat er nodig is.
Kalme en rustige energie waar ik me vertrouwd voel


Leona Pasticciona

Voor mij een nieuwe ervaring, maar dankzij Jorris een hele fijne, leuke en goede ervaring. Jorris werkt met zijn volle aandacht en is heel secuur. De sfeer in de praktijk voelde rustig, kalm en veilig. In zijn werk is Jorris zorgvuldig, nauwkeurig en accuraat. Voorzichtig maar doeltreffend. Zachtaardig maar grondig. Mild maar krachtig. Zachtzinnig maar zeer adequaat. Mooi hoe iemand zoveel schijnbare tegenstellingen samen kan brengen en daarmee zoveel goeds kan doen.


Chantal Rosema

Ik kom regelmatig bij Lekker Los voor een massage. Jorris heeft een fijne ruimte en neemt echt de tijd voor je. Naast de massage is er ruimte voor een gesprek, waardoor ik me erg op mijn gemak voel. Zeker een aanrader!


Martine Vrieswijk

Altijd als ik bij Jorris ben geweest, voel ik mij altijd weer heerlijk ontspannen. Hij neemt ruim de tijd voor zijn klanten, waardoor je je niet gehaast voelt. Ook pijn punten pakt hij zeer goed aan. Ik kwam al vanaf dat hij begon bij zijn praktijk en kan zeggen dat hij echt is doorgegroeid tot professionele masseur. En de hoofdmassages is echt een aanrader!! Gr. Martine


Caroline Johnson

Really enjoyed my massage with Jorris. He has created a calming space you can hardly believe lies right on the busy Vismarkt and is a natural at finding where the source of your tension is. Recommend!


Nienke Eilander

Regelmatig kom ik bij Jorris voor een ontspanningsmassage en helpt bij me als ik klachten heb. De ontvangst is altijd warm en de sfeer is fijn. Hij luistert super goed als er iets is. Na elke massage voel ik me als herboren! Heb het ook cadeau gedaan aan anderen, omdat ik hen dit allemaal gun haha 🙏❤️


Anne Mérat

Deze praktijk houdt zich aan de belofte van haar naam. Ik ga nergens anders meer naartoe. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en liefde voor het vak.


Ria Blanken

Het is fijn om een masseur te hebben waar ik af en toe heen kan als het niet helemaal lekker zit in mijn rug. Jorris is een prettig mens en voelt vertrouwd. Wat ik leuk aan hem vind is dat hij altijd op zoek is naar kennis om het menselijk lichaam beter te doorgronden en die kennis toe te passen in zijn praktijk.


Anibar X

Hele fijne behandeling gehad die met heel veel aandacht is uitgevoerd.


Jarno

Jorris is een vriendelijke, betrokken jongeman met zijn hart op de
juiste plaats. Hij is oprecht geïnteresseerd in wie hij behandelt. Hij
is nieuwsgierig, autonoom en maakt snel verbinding. En: hij is een
hele goede masseur. In de massagepraktijk heeft Jorris mij vele malen
geholpen om van fysieke stressklachten af te komen.


Janna Lanting

Ik kreeg als een verjaardagscadeau een massage aangeboden. Inmiddels heb ik alweer een paar keer zelf een afspraak voor een behandeling gemaakt. Ik ervaar Jorris als een prettig persoon, rustig, aandachtig en kundig. Ik voel mij volledig vertrouwd als ik op de massagetafel lig en kan me heerlijk overgeven aan de ontspanning. Als ik andere mensen hoor die een massage willen, dan beveel ik zeker Jorris aan. Het moment van de massage is heerlijk, maar ook daarna blijft het effect lang voelbaar.


Robby

Jorris is een aardige, no nonsense masseur die goed luistert en je vanuit je lichaam verder probeert te helpen. Hij deelt ook altijd zijn laatste technieken en inzichten met je. Ik raad je Jorris aan!


Mathieu Manders

Massage cadeau gekregen van mijn lieve vriendin. Zo kwam ik bij Jorris op de vismarkt terecht.
Fijne kerel en een aangename ambiance.
Eerst overlegd waar ik last van heb en daarna begonnen met zoeken naar de storende factoren in mijn lijf.
Heel subtiel wist hij alle punten die storen te vinden.
Hij maakte notitie van alles na de behandeling om een evt vervolg plan op te zetten.
Lekker los klopt, ik voel mij meer ontspannen en verheug mij op het vervolg plan.
Joris, bedankt en tot de volgende.


Judith Lanting

Jorris geeft hele fijne massages, zowel voor ontspanning of om klachten te behandelen. De ontvangst is warm in een mooie rustige ruimte. Jorris neemt de tijd om door te spreken waar de behandeling zich op focust en ook naderhand neemt hij de tijd om nog even na te voelen. Zo stap je heerlijk ontspannen de praktijkruimte weer uit. Echt een aanrader!


Marjan Buikema

Een massage van Jorris is echt een cadeau aan jezelf. Ik bezoek hem regelmatig voor een nek-/schouder- of ontspanningsmassage en elke keer voelt het als een warm bad. Zijn onwijs fijne praktijkruimte is altijd een oase van rust. Het is er warm en schoon en er klinkt zachte ontspanningsmuziek. Jorris is een rustige, sympathieke, getalenteerde jongeman die heel duidelijk zijn passie heeft gevonden. Zijn massages zijn zonder uitzondering bijzonder prettig om te ondergaan en ik voel me nadien echt als herboren. Jorris heeft altijd alle tijd voor je, ook om na de massage nog rustig na te praten, zo fijn. Echt een aanrader 🙂


Evelien Schoo

Ik kom erg graag naar Jorris zijn praktijk voor behandeling van diverse rug- en nekklachten. Zoals velen voor mij schreven, heeft hij een fijne en rustige aanpak en neemt hij tijd voor jou. Na een sessie voel ik me altijd zeer ontspannen en merk ik dat er echt gewerkt wordt om de pijnen te verminderen en je bewustzijn te vergroten waar het vandaan komt. Hij behandelt niet alleen, hij geeft ook inzichten voor het omgaan met deze klachten en leert je je lichaam te koesteren. Kortom, heerlijk qua ontspanning en fijn voor een holistische heling!


Agnes Schiphof

Ik kom met regelmaat bij Jorris voor nek/schouderklachten maar ook voor ontspanningsmassage. Jorris straalt veel rust en kunde uit en weet moeiteloos de goede punten te vinden. Hij neemt de tijd en is altijd in voor een goed gesprek over waar spanning/stress vandaan komt en hoe hiermee om te gaan. Veel aan gehad zowel mentaal als lichamelijk.


Sara

Om mee te beginnen: Jorris heeft een goede ruimte voor de massages die hij geeft. Neutrale inrichting en rustige muziek waardoor aandacht bij de massage blijft.

Jorris werkt aandachtig en geconcentreerd. Hij vindt zonder moeite de triggerpoints. Hij maakt duidelijk dat het, naast de massage, belangrijk is me bewust te zijn van de spanning in lichaam en in denken, zodat ik pijn en vastzittende spieren kan gaan voorkomen.

Als het zo ver is en we over kunnen van behandeling naar onderhoud vertrouw ik Jorris het onderhoud zeker toe.


Maud Rebergen

Ik kom regelmatig bij Jorris met nek- en schouderklachten en ik ben heel tevreden. Jorris is een hele relaxte, vriendelijke en professionele man die altijd uitgebreid de tijd neemt om me te helpen. De massages worden elke keer op de pijnklachten afgestemd en zijn hierdoor zeer gericht en effectief. Ook zijn adviezen en tips stel ik erg op prijs. Topper!


Fabiana Filadoro

Een erg fijne massage gehad! Jorris neemt de tijd voor je om te bespreken waar de aandachtspunten liggen. De eerste keer bij hem was een uur en ik voelde me na een gruwelijke studiedag weer als herboren ☺️


Brennan Caldwell

I am a Canadian living in Groningen and went to see Jorris about some shoulder/neck pain. He was fantastic – his space is clean and centrally located, and he was very professional. The massage was better than many that I have received back home. I will definitely return!


Sylvia Huberts

Ons lichaam is een tempel, maar vaak zitten we vooral bovenin die tempel ‘hoofdwerk’ uit te voeren. Als je daar te lang mee doorgaat, zit je vanzelf ‘lekker vast’. Het is fijn dat Jorris dan op een heel bewuste en brede kijk op lichaam en geest balans weet te creëren. Geen massage is hetzelfde, het effect echter wel! Absoluut een aanrader en ook nog eens gezellig!


Eva Olthof

Ik ben nu meerdere malen bij Jorris geweest en kom er altijd erg tevreden vandaan. Bij klachten weet hij de juiste combinatie van massage technieken toe te passen en weet de juiste knopen te vinden. Een goede balans van ontspanning en klachten behandeling. Ook fijn dat er geen haast is en genoeg tijd van te voren om klachten te bespreken.


Maaike Jansma

Mijn behandeling was een fijne combinatie van verschillende technieken. Sympathieke vent en dito plek. Ik was zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel maar mijn stijve nek en heup werden ook goed aangepakt. Ik ging ontspannen en verfrist bij Jorris vandaan.


Marielle de Vries

Ik word altijd heel gelukkig van de massages van Jorris. ik vraag meestal om een ontspanningsmassage en het komt regelmatig voor dat ik even in slaap val op de tafel. ik merk ook in de dagen erna dat de behandeling nog doorwerkt. Heerlijk!


Wendy Oosterveld

Heel fijn dat ik na de massage van de klachten af was waar ik mee kwam en ook nog van de klachten waar ik niets over verteld had! Dus heel erg opvallend dat ik van klachten af was waarvan ik dacht dat daar niet zo veel aan te doen was. En het was nog ontspannend en prettig ook! Ik kan een massage van Jorris zeker aanraden!


Vrijdagochtend, 10 uur

Wat ben ik blij, dat ik in de ochtend een afspraak had. Nu kan ik de hele dag genieten van het fijne “lekker los” gevoel. De aandacht valt als eerste op. Rustig en volledig de tijd nemend om verschillende onderdelen van mijn lichaam te behandelen. Verder weet Jorris als de beste met zijn handen de plekken te vinden, waar zijn aandacht nodig is. Ik verheug me nu al op de volgende afspraak.
Henk Jan


Walter de Boer

Jorris weet altijd goed de gevoelige plekken in mijn lichaam te vinden die extra aandacht nodig hebben. Soms voel ik de tintelingen overal. Wonderlijk hoe alles doorwerkt in je lijf. Ik kom altijd blij weer buiten na een sessie. Heerlijk!


Lara Harbers

Bij Joris krijg ik hele fijne en gerichte massages!


Roy Rolleman

Iedere keer ben ik weer verbaasd hoe snel Jorris de juiste punten weet te vinden. Je voelt de pijn direct wegvloeien! Iedere massage lijkt een klein wondertje! Na de massage ben je weer lekker los, dus Jorris doet de naam van zijn praktijk eer aan. Ik zou dit iedereen aanraden!


Jelte Posthumus

Ik kwam voor de ontspanning en die vond ik. Een uur lang onder handen genomen worden door Jorris voelt te gek. Hij is aandachtig, zorgvuldig en vakkundig. Ik ga sowieso nog een keer.


Marijke Klooster

Een massage van Jorris brengt mij ontspanning en lost mijn nek- en schouderklachten op. Zijn werkwijze is doeltreffend en zorgvuldig.


Lisa Klaassen

Wat ik vooral prettig vind aan de werkwijze van Jorris is de afwisseling tussen klachtgerichte behandeling (dus de pijnpunten aanpakken) en de ontspanning: het fijne stuk. Zo wordt het nooit teveel en is het makkelijker om te ontspannen gedurende de hele behandeling. Hij luistert goed naar je wensen, en de praktijkruimte is een prettige plek. Aanrader dus!


Ingrid de Winter

Vanaf 6 december behoorlijk pijn in mijn nek, schouder met uitstraling in mijn arm.
Ik kon niet meer op mijn zij slapen. Op 29 december en 5 januari heb ik massagebehandelingen gehad. Na de eerste behandeling
ging het al een stuk beter en nu kan ik gewoon weer op mijn zij slapen. Heel erg fijn.


Riekje Roelfsema

Vandaag een fijne massage mogen krijgen van Jorris.
Het was een goede combinatie van een ontspannende massage en een heling waarbij pijnpunten worden aangepakt.
Ik heb meteen de volgende afspraak gemaakt!


Helinja Ruiter

Ik kwam vrij gestresst binnen, maar na de massage dreef ik op een wolkje.
Super ontspannend en heeft me heel erg goed gedaan! Zeker een aanrader 🙂


Marjolein Wevers

Een heerlijke massage waar echt naar het hele totaal plaatje wordt gekeken! Heel veel aandacht, gaf me echt het gevoel ‘gezien’ te worden!