Massage Groningen

 

Massage Groningen: Ontspanning en klachtverlichting

Welkom bij Massage Groningen, waar ik je uitnodig om de helende kracht van ontspannings- en klachtgerichte massages te ervaren. Als gepassioneerde masseur ben ik gespecialiseerd in het bieden van ontspanning, terwijl ik ook gerichte zorg kan bieden voor specifieke klachten.
Mijn naam is Jorris Klaassen en ik heet je welkom in mijn praktijk aan de Vismarkt! Kijk hieronder naar wat ik te bieden heb.

 

 

.

Therapeut bij Praktijk Lekker Los.
Hoofdmassage bij Praktijk Lekker Los.

Massage Groningen

Geniet van de tijdloze ontspanning van klassieke massage. Met vloeiende bewegingen gericht op ontspanning, help ik je om stress in lichaam en geest te verminderen.

 

Triggerpoint Massage

Ervaar verlichting van chronische pijn en spanning met  triggerpointmassage. Door gericht druk uit te oefenen op triggerpoints, help ik je om vastzittende spieren los te maken en de uitstralende pijn die ze veroorzaken te verlichten. Klik hier voor een kort filmpje over triggerpoints.

 

Bindweefselmassage

Ontdek het stimulerende effect van bindweefselmassage. Door zachte, langzame bewegingen toe te passen verbeterd de doorbloeding en wordt verkleving in het weefsel losgemaakt.

Shiatsu

Laat stress en spanning los met shiatsu-massage. Met behulp van duim- en handdruktechnieken stimuleer ik de energiestromen in je lichaam, waardoor blokkades ontspannen en energie vrij kan stromen.

Massage bij Praktijk Lekker Los.

Waarom Kiezen voor Massage Groningen?

  • Persoonlijke Aanpak: Als enige masseur bij Massage Groningen, werk ik rechtstreeks met jou samen om een massage-ervaring te creëren die bij jou past. Goeie communicatie vind ik hierin belangrijk zodat ik kan bieden wat je nodig hebt.
  • Ontspanning èn klachtgerichte massages: Bij mij kun je terecht voor zowel ontspanningsmassage als een klachtgerichte massage.
  • Resultaatgericht: Mijn massages zijn gericht op het leveren van tastbare resultaten, van verlichting van pijn en spanning tot verbeterde flexibiliteit en welzijn.

 

Massagetafel bij Praktijk Lekker los.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met mij!

Via onderstaande knop kun je op verschillende manieren contact met mij opnemen. Ik reageer vaak binnen een dag. Ik zie je graag in mijn praktijk aan de Vismarkt!