Werkwijze

Hoe ziet een sessie bij Lekker Los er uit?

Tijdens onze eerste afspraak wil ik graag je verhaal horen en waar je aan zou willen werken. Dat er ruimte is waarin alles gevoeld en gezegd mag worden staat bij mij voorop. Daarnaast hecht ik veel waarde aan jouw systeem. Die is leidend als het gaat om de volgorde van thema’s en de intensiteit van de behandeling. Een sessie duurt 75 minuten zodat er rust en tijd is.

Een sessie bij Lekker Los bestaat niet alleen uit praten; het omvat ook het ervaren van en luisteren naar beelden, sensaties en gedachtes die vanuit je onderbewuste en je lichaam komen. Ons lichaam en onderbewuste herbergen waardevolle informatie over de drijfveren van ons gedrag en de emoties die daarbij gepaard gaan.

De focus zal liggen op het autonome zenuwstelsel, (onbewuste) beschermingsmechanismen en de invloed daarvan op jouw dagelijks leven, gedrag en gezondheid.
De methoden die ik hanteer tijdens een sessie hebben primair de volgende drie uitgangspunten:
• Het vergroten van bewustzijn in lichaam en geest
• Het herstellen en/of vergroten van zelfcompassie
• Het herkennen en faciliteren van een staat van zijn waar gezondheid en herstel mogelijk is

Met deze benadering is het mogelijk om meer harmonie te creëren met de delen in jezelf die pijn ervaren, angstig zijn, verdriet hebben, boos zijn of simpelweg jouw aandacht verdienen.
Spreekt deze werkwijze je aan? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk!