Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Als je voor het eerst bij mij komt begin ik met een intake en natuurlijk een kennismaking. Mijn behandelingen kenmerken zich vooral door de therapeutische technieken die ik toepas afgewisseld met ontspannende massage. Ik vind het belangrijk dat je een behandeling op maat krijgt. Ieder persoon heeft namelijk zijn eigen specifieke punten die aandacht nodig hebben. Als ik belangrijke punten vind noteer ik die in een dossier voor de daaropvolgende behandeling. Dit werkt prettig en is ook bedoeld om de voortgang bij te houden. Ook is het mogelijk om zelf aan te geven waar je behoefte aan hebt in een behandeling, goede communicatie vind ik belangrijk. Verder plan ik voor en na de behandeling genoeg tijd in zodat er geen haast is. Ook voor advies over klachten en herstel ben je bij mij aan het goede adres.

De methodes

De soorten massages die ik geleerd heb mix ik in één stijl. Dit doe ik omdat het bij mij past en omdat het mij de mogelijkheid geeft om technieken te gebruiken uit verschillende stijlen om zo het beste resultaat te verkrijgen.

De behandelingen in mijn praktijk worden gegeven op de massagetafel. Bij bedrijven of op festivals gebruik ik de  massagestoel.
De meeste technieken die ik gebruik zijn afkomstig uit de  klassieke massage, triggerpoint therapiebindweefselmassage en Shiatsu therapie. Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan mijn gevoel en intuïtie, vooral als het gaat om (energie) blokkades en aandachtspunten in het lichaam.

Bij mij zit je dus goed als je een masseur zoekt die ontspannend en/of klachtgericht te werk gaat en je tevens een persoonlijke behandeling op maat kan geven.

 

Contra-indicatie

  • Bij bacteriële of virale ontstekingen
  • Griep/koorts
  • Op wonden en recente trauma’s
  • Op ontstoken spataders
  • Bij trombose